BIBLIOTEKAR
Cecilie Grøtan Taugbøl, student ved HiO
Cecilie Grøtan Taugbøl, student ved HiO

Cecilie Grøtan Taugbøl, student ved HiO

Hvordan har du jobba med barnelitteratur på studiet?

I faget Litteratur og bruker har vi lært om barnelitteratur. Studiet har gitt meg gode kunnskaper om både ny og eldre barnelitteratur. Vi har lest forskjellig type barnelitteratur, og hatt diskusjoner i klassen om de forskjellige bøkene.

Hva synes du har vært mest interessant å lære om?

Det som har vært mest interessant har vært å lære om hvordan barnelitteraturen blir tatt i mot, både i media og av barn.

Hvem vil du anbefale bibliotekutdanninga for?

Denne utdanningen passer for de som er glad i bøker, mennesker og å holde seg oppdatert med ny teknologi. Utdanninga tar ikke bare for seg litteratur, men også utvikling av nettsteder og organisering av dokumenter.

Comments are closed.